Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Φάρμακα και στα σούπερ μάρκετ

Διάθεση φαρμάκων εκτός φαρμακείων εξετάζει η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις συνέπειες για τους ασφαλισμένους από τις κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών, οι οποίοι έχουν κόψει την πίστωση για τον ΕΟΠΥΥ.
Ο υπουργός Υγείας κ.
Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να διατίθενται φάρμακα ακόμη και από τα σούπερ μάρκετ αν οι φαρμακοποιοί επιμείνουν στην αδιάλλακτη στάση τους και δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο πλήρες άνοιγμα του επαγγέλματος των φαρμακοποιών. 
ΤΟ ΒΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bρέθηκα πριν από 2 χρόνια για δουλειές στις ΗΠΑ χρειάστηκα ένα φάρμακο και μου υπέδειξαν να το αγοράσω από ένα super market.
    Mπήκα στην αρχή δειλά και σε ένα ολόκληρο τμήμα στα ράφια ήταν τα φάρμακα ,έδωσα την συνταγή σε ένα υπάλληλο και το πήρα.
    Έτσι είναι στις πολιτισμένες χώρες ,εδώ ένα τσούρμο αλήτες στυλ εκατομμυριούχου Λουράντου παίζουν με τον πόνο του απλού πολίτη συνέχεια με εκβιασμούς.
    Πολύ καλή κίνηση από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά