Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Δημοτικές εκλογές : Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

Επειδή το ιστολόγιο της Πελασγίας γίνεται δέκτης διαφόρων παραπόνων για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας θα ήθελα να διευκρινίσω ότι μετά τις τελευταίες τοπικές εκλογές όπως παρατηρήσατε, συνειδητά έχω επιλέξει να μην ασχοληθώ με ότι έχει σχέση με τα δημοτικά θέματα.
Όταν σχεδόν 7 στους 10 ψηφοφόρους  ψήφισαν τον συνδυασμό Γκλέτσου σημαίνει ότι ήταν ικανοποιημένοι από το παραχθέν  έργο και ήθελαν να συνεχισθεί .
Παράκληση ,τα παράπονά σας εκεί που πρέπει , ο διαχειριστής επιθυμεί την ηρεμία του μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη. 
Όμως το πικρό ποτήρι κάποιοι θα το
πιουν μέχρι  τελευταίας ρανίδος έως το τέλος της πενταετίας διότι όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας " μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται".
Η τύχη της περιοχής μας είναι προδιαγεγραμμένη και προβλέψιμη.
Θα ασχοληθώ πάλι  και θα κάνω την κριτική μου όταν ο νυν δήμαρχος κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Τελεία.

9 σχόλια:

  1. Μπραβο Βασιλη ποσο δικιο εχεις!!!Τα παραπονα στους υπευθυνους που ηταν τοσο καλοι ολοι και ξαναβγηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ
    Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ
    Ο ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΧ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟΚΛΕΓΕΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωθυπουργός ;
    Γιατί όχι πλανητάρχης !
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΡΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το 67% δεν αφηνει και πολλα περιθωρια για κριτικη και σχολιασμο.ο κοσμος ψηφισε και αποφασισε οτι θελει συνεχεια στο εργο του δημαρχου μας,και οχι αλλαγες!!!!τον εμπιστευτηκε για 5 ακομα χρονια να συνεχισει να κανει αυτο που εκανε!Σιγουρα η αναδειξη ενος προβληματος μεσα απο ενα μεσο κοινωνικης δυκτιωσης ειναι σημαντικο,γιατι αναδυκνειεται περισσοτερο,και γινεται αμεσα μεσο συζητησης.Αλλα οταν μιλαμε για το 67% τοτε συμφωνω με τον διαχειρηστη....υπαρχουν οι αναλογοι τοπικοι και δημοτικοι ''αρχοντες''της πλειοψηφιας να ακουν τα παραπονα και τις υποδειξεις.Βρειτε τους και απευθυνθειτε εκει για ΑΜΕΣΕΣ λυσεις!!!Και θα το ξαναγραψω... Ο ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
    Γ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Πελασγία είχε τα περισσότερα παράπονα από την νυν δημαρχία. και έδωσε ότι μπορούσε να φέρει τον Αποστόλη στην εξουσία ξανά. Τώρα ας τραβήξουν τον δικό τουςγολγοθά θαμπωμένοι από τις κορώνες του Μεγάλου Αποστόλη της Στυλίδας.¨οσον για τον δρόμο που μας έσωσε... ετοιμαστείτε και σκ...στο στόμα μου να δούμε τα χειρότερα. Μένω Αθήνα ήρθα προχθές και σάστισα. Η εθνική μεταφέρθηκε από κάτω. Ένα σας λέω ελπίζω να μην είμαι εγώ! Αλλά και κανείς άλλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γεγονός ότι ο κ.Γκλέτσος έλαβε 67% σε τελευταία ανάλυση δεν μου λέει πολλά πράγματα γιατι αν το προσεγγίσουμε με όλους πολιτικούς τότε θα δούμε οτι ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο,αρα κάποιος θα έβγαινε ο κ.Πανουργιάς ήτα μια ασήμαντη υποψηφιότητα .Κακώς ορισμένοι σοβαροί τον υποστήριξαν ,ευνόητως βέβαια ως αντίποδα του κ.Γκλέτσου αλλά κακώς εκτίμησαν ότι ο κ.Πανουργιάς θα αποτελούσε το αντίπαλον δέος στον Απόστολο.Ο Π.Π. δεν άκουγε σχεδόν κανένα η μάλλον άκουσε γλυφτοπαραγοντίσκους κι όχι αυτούς που θα μπορούσαν πραγματικά να τον βοηθήσουν και γίνομαι πιο συγκεκριμένη αναφερόμενη στην κ.Σχορτσιανίτη. Είναι εμπειρότατη ξέρει από αγώνες και ήταν πολύτιμη για τον κ.Π.Π. αλλά δεν τον άφηναν απο το στενο του περιβάλλον να την εμπιστευθεί.
    Ο κ.Π.Π. έχει τώρα μπροστά του πεδίον λαμπρό για να αποδομήσει την φτιασιδωμένη εικόνα του δημάρχου αρεκί να μην τα παρατήσει επειδή δεν εκλεχτηκε. Είναι νέος και έχει μελλον μπροστά του αρκεί να γίνει ο καλύτερος μαθητής στο δημοτικό συμβούλιο ,να μελετά και να τεκμηριώνει τις θέσεις του και θα βρει πολλά τρωτά.Ο σημερινός δήμαρχος μας γεμίζει έπεα πτερόεντα γιατί δεν έχει απέναντι του σοβαρή αντιπολίτευση,αν του προκύψει το πιο πιθανόν είναι να τα παρατήσει. Τώρα αυτή η ιστορία με την Τελεία φαντάζει τόσο αστεία που ούτε και με την πολιτική καρικατούρα του μιντιακού Θεοδωράκη μπορεί να συγκριθεί εις το κατ΄ ελάχιστον.
    Τα μέσα ενημέρωσης αυτά τα ολίγα που έχουν ψήγματα αντικειμενικότητας πρέπει ο κ.Π.Π. να τα υποχρεώσει να τον στηρίζουν όχι επειδή θα τους δώσει ένα ξεροκόμματο αλλά γιατί θα έχει θέσεις σωστές και επικοιδομητικές η εικόνα του στο νέο Δημ.Συμβούλιο θα πρέπει να αποπνέει φρεσκάδα και δημιουργία,όχι κόντρες για εντυπωσιασμό αλλά κόντρες επι της ουσίας με μελετημένες κινήσεις αλλιώς θα γίνει ο σάκος του μποξ όπου θα εκτονώνει την πολιτική του ελαφρότητα ο κύριος Δήμαρχος. Εν κατακλείδι με ηρεμία και μεθοδικότητα ψάξε,ερεύνα και απόδειξε σε ολους εμάς οτι η επιλογή μας δεν ήταν η καλύτερη και θα διακαιωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΞΕΙΑ...ΔΑΣΕΙΑ...ΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτο το ρημαδι το δημαρχειο στην πελασγια γιατι δεν το κλεινουν αφου δεν προσφερει απολυτως τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προεδρο η Πελασγια ποιον εχι ρε παιδια και φταιει μονο ο Γκλετσος;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά