Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ντροπή στους "υπεύθυνους" !

Κλείσαμε μια βδομάδα με το ΑΤΜ της Εθνικής εκτός λειτουργίας.
Όσοι μπορούν διανύουν 35 χιλ. έως Στυλίδα ή Αλμυρό για να συναντήσουν τραπεζικά ΑΤΜ.
Η απόλυτη κατάντια.
Ένα περήφανο μέρος  κάθε μέρα και πιο πολύ βυθίζεται στην παρακμή.
Υ.Γ Στην τράπεζα και στον υπεύθυνο για την γραμμή ΟΤΕ εστάλησαν από την πλευρά μου e-mail διαμαρτυρίας  χωρίς  φυσικά να ελπίζω  σε σύντομες διορθωτικές κινήσεις.

14 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΑΞΕΛΗ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
    ΤΟ ΤΙ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΤΜ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΙΔΙ
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα μας κανουν τους ξαναβγαλαμε τους ιδιους προφανως η πελασγια δεν εχει οικονομικο προβλημα εχει το Γκλετσο και ειναι ενταξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στειλτε διαμαρτηρια στον γερμανο διευθυντη του ΟΤΕ. Ειναι το μονο που βοηθα, διοτι θα στειλει τους υπευθυνους στο σπιτι τους. χκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κύριοι που ψηφίσατε στις 10 αράζουν στα γραφεία τους, δεν το βλέπουν το μηχάνημα ;
    Πέρα από την μύτη τους δεν βλέπουν τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΑΣ,ΣΤΑΥΤΩΣΤΕ ΜΑΣ ,
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!
    ΤΟ " ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ",ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΞΕΚΑΠΙΣΤΡΩΤΑ ,ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟν ΟΡΟ ΑΥΤΟ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ "ως αρχοντες ενός τόπου".
    τον οποίο εκπροσωπούν"!!!!!!!
    Υ.Γ (ΚΙ ΌΜΩς ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΝΑΜΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ,-- ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ--)
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ???

    " ΤΕΛΕΙΑ ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑΝ ΒΛΕΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ)ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΙΛΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΑΣΝ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕΙ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΣ ΣΚΥΛΟΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναί ,οκ ο Γκλέτσος σας πείραξε τώρα...Δε το γνωρίζατε ότι απο τη στιγμή που έφυγε η τράπεζα ότι θα συμβαίνουν κι αυτά? Και γιατί δεν απευθύνεστε στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής να αποκαταστήσει τη βλάβη και το μόνο που κάνετε είναι να κράζετε το Γκλέτσο και το κάθε Γκλέτσο?Λογικό είναι φυσικά εσείς που είχατε από αλλού συμφέρον να έχετε βρεί τον τέλειο φταίχτη για όλα τα δεινά που συμβαίνουν στο γαιδουροχώρι σας στο προσωπό του!ΣΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την Πέμπτη που μας πέρασε έβαλα κοπέλα από τον Δήμο να πάρει τηλέφωνο στην τράπεζα στη Στυλίδα και ο Διευθυντής δεν ήξερε τίποτα. Αν λοιπόν ο καθένας ενδιαφερόταν δεν θα περίμενε να φτιαχτεί μόνο του και ούτε να του φταίει ο κάθε Γκλετσος και ο κάθε υπάλληλος. Δείξτε ενδιαφέρον για τον τόπο μας από μόνοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΑΡΨΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΜΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ. Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΤΑΙΧΤΗΣ? ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.. ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΟ. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΑΙΔΟΥΡΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΧΩΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΣΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΑΣ,ΣΤΑΥΤΩΣΤΕ ΜΑΣ ,
    Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:11:00 μ.μ. EEST

    file mou, giati gavgizeis, ti theleis na mas peis, kanenas den se katalave!!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. File! meta apo 24 ores,se glossa greekeglish ,pou epelexes ,sou leo oti,gavgixa gia na gavgixoun alloi 6 meta tis 11,10 m.m. .
    Isos etsi katalavoun oi "tois vasilevsoi" to rolo tous,eite eine edos "tixon" pelasgias ,eite ektos aftis.
    ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΣΙΝΑΣ ΣΑΝ ΞΕΚΑΠΙΣΤΡΩΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΡΙΣΤΕΣ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ,ki oxi ekei pou den se pairnei!!!!
    O aplos politis kai mikrokatathetis exei papsei na eisakouetai pro pollu,opote as kουnithοun apo tis thesοules ligo parapano oi "TOIS BASILEYSI",EAN THELOYN PRAGMATIKA NA BOϊθήσουν TΗΝ PELASGIA,KI OXI TO "DONKEY'S VILLAGE" , ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΓΑΪΔΟΥΡΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΙ" ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ και γα....ρ.. ισως??? τους κατοικούντες σ΄αυτήν!!!.
    ΟΙ εκλεγμένοι ή οι επιλέγοντες την δημοσιότητα πρέπει να δέχονται την κριτική για να βελτιώνονται!!!!!

    "Αϊντε!!! και του χρόνου καλύτερα"

    teleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  13. Οi dyslektikoi kai koinonika anendaxtoi,den adilamvanodai ή den theloun na adilifthoun tιn pragmatiki pnoι tou laou kai prospathoun na miosoun tin dimosia ekfrazomeni apopsι του kosmou,που μαλλον τους αφορα,με οποιοδήποτε τροπο δυσλεκτικό επιλέξουν να το κάνουν,που τους εκθετει ασύστολα!!!!!

    Αντε και καλά κρασιά
    (εποχή που είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά