Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Βερολίνο: Έχουμε χάσει τον λογαριασμό από τις τόσες πολλές δηλώσεις Βαρουφάκη

Πάντοτε πουλούσαμε τρέλα με το τσουβάλι στους Ευρωπαίους συνομιλητές μας αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά το κακό έχει παραγίνει.
Βαρουφάκης : "Έχω πρόβλημα"

1 σχόλιο:

  1. Στην εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ μίλησε σε πρώτο ένικό πρόσωπο και είπε με πόνο καρδιάς ενώπιον του Ελληνικού λαού "εχω πρόβλημα", φαντάζεστε τί μπορεί να έχει πεί στο εξωτερικό,που δεν τον ακούνε Ελληνες.
    Για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση είπε"έχω πρόβλημα" κι όχι"έχουμε πρόβλημα",όπως συμβαίνει εν προκειμένω ,αν κρίνουμε από τα τεκτενόμενα!!!
    Παρ΄όλα αυτά κι ο πιο απλός άνθρωπος αυτό,που θα σκεφτεί είναι, "ότι η ευθύνη είναι συνολική" κι όχι μεμονωμένα μιας ιδιαίτερης περίπτωσης υπουργού!!!
    εκτός κι αν εκτός από ιδιάζουσα περίπτωση υπουργού,ανήκει στους "αδιάγνωστους δυσλεκτικούς" ή σε αυτούς που δεν απέδωσε η θεραπεία και με τα χρόνια εκδηλώνεται σε βαρύτερη μορφή σε απροσδιόριστο τόπο και χρόνο .
    Εξ ού, κι οι εξόχως χαρακτηριζόμενες ως "μπαρουφες" ΑΠΑΝΤΉΣΕΙς του,που θα μείνουν στην ιστορία!!!
    Δεν απαντά τοιουτοτρόπως ένας υπουργός για τον εαυτό του ή για τον τρόπο,που θα επικοινωνήσει με τον Πρωθυπουργό,ενώπιον του λαού,εκτός κι αν του έδωσαν το δικαίωμα να νομίζει ότι αυτός είναι ο πρωθυπουργός και υποβουλιμαία το προωθεί προς τα έξω δηλ. στο λαό ή είναι ανακόλου-θος,δυσλεκτικός???αφού άλλα λέει κι άλλα εννοεί,άλλα γράφει!!!
    Γιάννης εννοεί-Γιάνης γράφει!!!
    άλλη βαρύτητα έχουν τα δύο νν,και άλλη το ένα ν .
    Στην δε παροιμία του λαού:
    "45 γιάννηδες,ενός κοκκόρου γνώση" βγαίνει κερδισμένος ,γιατί τα - ν - βγαίνουν λίγότερα αν το γιάννης γραφτεί με ένα - ν - κι όχι δύο.
    Συγχωρέστε με οι Γιάννηδες,ΑΛΛΆ έτσι θα σκεφτοντουσαν οι Γιάνηδες με ένα - ν -.
    Τα παραπάνω σε ουδεμία σύγκριση δεν πρέπει να αντιπατίθενται με όσα λέει και όσα εννοεί το λαϊκό άσμα " το νι-νι σέρνει καράβι ", που ξέρουμε τί εννοεί,παρόλο που του κόβεται το - ( ? ) -.

    καλό ξημέρωμα

    "Αιγωλιός ο ώτιος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά