Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

«Ξέσπασε» ο Τατσόπουλος! «Βρε γλυκέ μου Αλέξη καταλαβαίνεις τι λες ή τι μ@@ιες σου γράφουν οι λογογράφοι;»

«Ξέσπασε» μέσω διαδικτύου ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Ολομέλεια της Βουλής για την Παιδεία και ειδικά με τη φράση του πρωθυπουργού πως «είναι αντιπαράθεση καφενείου να λέμε ότι όποιος διαφωνεί με τα ιδιωτικά σχολεία δεν έχει το δικαίωμα να στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο…».

Σε ένα πραγματικά οργισμένο σχόλιό του στο facebook ο Π. Τατσόπουλος έγραψε:
“Ο Αλέξης Τσίπρας στην ολομέλεια της βουλής: «Α. Βρε, γλυκέ μου, ειλικρινά: επικοινωνείς με τον εαυτό σου; Καταλαβαίνεις τι λες ή, τουλάχιστον, τι μαλακίες σου γράφουν οι λογογράφοι σου; Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι στο συγκεκριμένο θέμα… περιαυτολογείς και προσπαθείς να συγκαλύψεις το μέγεθος της πολιτικής σου υποκρισίας, πιο ψηλό και από την πυραμίδα του Χέοπα, καθώς και να δικαιολογήσεις στους σανοφάγους ψηφοφόρους σου για
ποιο λόγο εσύ, η Πασιονάρια της δημόσιας παιδείας, στέλνεις τα παιδιά σου σε ιδιωτικό σχολείο, αλλά και πάλι ρωτάω: καταλαβαίνεις τι βλακεία σε έβαλαν να πεις; Από πού ν΄αντλήσουν το δικαίωμα, χρυσέ μου άνθρωπε; Από τον εαυτό τους; Αφού ΟΙ ΙΔΙΟΙ διαφωνούν. Αλέξης Άλφα: «Διαφωνώ με τα ιδιωτικά σχολεία». Αλέξης Βήτα: «Αλέξη Άλφα, το ξέρω ότι διαφωνείς. Έχεις όμως το δικαίωμα να στείλεις τα παιδιά σου σε ιδιωτικό σχολείο». Αλέξης Άλφα: «Λες να μου το επιτρέψω, Αλέξη Βήτα;». Αλέξης Βήτα: «Επιβάλλεται να σου το επιτρέψεις, Αλέξη Άλφα»… Δεν μετακομίζετε, λέω εγώ, τόσο ο Αλέξης Άλφα όσο και ο Αλέξης Βήτα, από το Μαξίμου στο Δρομοκαϊτειο, να το συζητήσετε με την ησυχία σας;“.
 http://thecaller.gr

2 σχόλια:

  1. Κατακαυμενη ελληνικη κοινωνια που καταντησες να ασχολησε με τους εξυπνακισμους
    του καθε τυχαρπαστου εξυπνακια, να γινονται οι καθε παρολες τους θεμα συζητησεως στον μαυρο τυπο που στοχοποιει καθε κουβεντα κι ενεργεια του δημοκρατικα εκλεγμενου πρωθυπουργου μας , με μονο σκοπο να φερουν τον Κουλη στη κυβερνηση!!
    Δυο ειναι τα ενδιαφεροντα σημεια της βιογραφιας αυτου του πολυταλαντου τερατος μορφοσεως.
    __παρακολούθησε, λεει, μαθήματα οικονομικών στη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά και πολιτικών επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του και δεν απέκτησε πτυχίο, αλλα ωστοσο το παιζει συγγραφεας, σεναριογραφος, ασκούμενος κοινωνικός λειτουργός,σύμβουλος εκδόσεων, σύμβουλος σεναρίων και παει λεγοντας
    __ανακοινώθηκε και επίσημα η παραίτηση του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος
    ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο αυτή να συνοδεύεται και από παραίτηση από την βουλευτική του έδρα.
    Με αλλα λογια ο τυπος ταιζεται απο τη τσεπα τη δικη μας σαν φορολογουμενοι και απο πανω
    μας χλευαζει ολους μαζι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συντροφε ετσι συμβαινει συνηθως τους ψευτες και τα νουμερα τα χλευαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά