Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Θέμος: O Μπόμπολας έκανε «δώρο» στον Τσίπρα το λουκέτο στο Mega

«Τα πέντε τελευταία χρόνια στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι κερδοφόρα. Πληρώνουμε όλα τα δάνεια. Δεν θα υπάρξει κανένας νομικός ή άλλος τρόπος για να μας κλείσουν. Θα μείνουμε ανοικτοί και θα βοηθήσουμε και τα άλλα μέσα να μην κλείσουν» τόνισε ο Θέμος Αναστασιάδης στο κλείσιμο της μαραθώνιας κατάθεσής του στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια που έχουν δοθεί σε κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης.
«Όλα τα δάνεια των εταιρειών του ομίλου είναι απολύτως νόμιμα, διαφανή και εξασφαλισμένα, καλύπτονται από ενεχυριάσεις και εγγυήσεις και είναι εξυπηρετούμενα από την αρχή μέχρι σήμερα και διαβεβαιώ θα καλύπτονται και μέχρι τέλους» δήλωσε ο Θέμος Αναστασιάδης, πρόεδρος του Ομίλου «Πρώτο Θέμα». Επίσης, πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στους εργαζόμενους και τους προμηθευτές μας κάθε μήνα, πληρώνουμε την Εφορία και τα ασφαλιστικά μας ταμεία, συνέχισε ο κ. Αναστασιάδης, που κατέθετε επί επτά ώρες ενώπιον των μελών της Εξεταστικής.
«Όλα τα δάνειά μας είναι εξασφαλισμένα, πλήρως ενήμερα και
όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε τίποτα σατανικό. Για να μπορούμε να εξυπηρετούμε τις υποχρεώσεις μας από το 2010 μέχρι το 2014 βάλαμε από την τσέπη μας το συνολικό ποσό των 12,5 εκατ. ευρώ κι αν χρειαστεί θα βάλουμε κι άλλα. Σας το δήλωσαν γραπτώς εδώ στην Εξεταστική Επιτροπή ότι είμαστε μια καλή εταιρεία που πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο τέως κεντρικός τραπεζίτης Γιώργος Προβόπουλος, ο ελεγκτής της ΤτΕ κ. Πάσχας και τέσσερις μεγάλοι τραπεζίτες, οι κύριοι Πουλόπουλος, Φραγκιαδάκης, Μαντζούνης και Καραβίας. Πώς θα σας φαινόταν αν σας πω ότι έχουμε εξασφαλισμένη την καταβολή των δανείων για τα επόμενα δύο χρόνια;
Οι δόσεις των δανείων μας είναι ουσιαστικά προπληρωμένες έως το 2019 με ενέχυρο μετρητά εξ ιδίων κεφαλαίων των μετόχων, ύψους 7 εκατ.ευρώ, τα έσοδα από την κυκλοφορία της εφημερίδας μας που είναι 150.000 ευρώ την εβδομάδα και άλλες προσωπικές και εταιρικές εγγυήσεις (έσοδα διαφημίσεων)» τόνισε ο Θέμος Αναστασιάδης.
«Το δάνειο δεν είναι κακό πράγμα. Κακό πράγμα είναι να μην το εξυπηρετείς. Είμαστε το μόνο μέσο ενημέρωσης που ξεπληρώνει όχι μόνο τους τόκους αλλά και το κεφάλαιο» συνέχισε ο εκδότης της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και του www.protothema.gr απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα.
Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του σημείωσε: «Έχω υποστεί τους περισσότερους ελέγχους από οποιονδήποτε άλλο δημοσιογράφο μετά τον εμφύλιο».
«Δεν έχουμε άλλες δουλειές. Μόνο την εφημερίδα και εγώ την εκπομπή. Στην εφημερίδα κοιτάμε -επειδή γνωρίζουμε ότι μας παρακολουθούν οι πάντες- να έχουμε τα πάντα σε πλήρη τάξη. Δεν υπάρχει Μέσο με καλύτερες εγγυήσεις από εμάς» ανέφερε.
«Μέσα στις σημερινές συνθήκες καταστροφής το «Πρώτο Θέμα» εξακολουθεί να έχει μικρά κέρδη» τόνισε ο Θέμος Αναστασιάδης.
«Ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα οικονομικές συναλλαγές και δανειοδοτήσεις ούτε παρενέβη πολιτικό πρόσωπο για τις δανειοδοτήσεις του ομίλου» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο Θέμος Αναστασιάδης ανέφερε ότι όλα τα στοιχεία για τα οικονομικά του Ομίλου ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχουν σταλεί στην Εξεταστική Επιτροπή και από την εταιρεία και από τις τράπεζες.
«Δεν έχουμε μπουλντόζα, ούτε έργο έχουμε αναλάβει»
«Εμείς βγήκαμε πριν από σας κόντρα στη διαπλοκή και υπέστημεν τη διαπλοκή» είπε ο Θέμος Αναστασιάδης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην Εξεταστική και συνέχισε: «Δεν έχουμε μπουλντόζα, ούτε έργο έχουμε αναλάβει. Εμείς βγάλαμε απλώς μια εφημερίδα».
Απαντώντας στις ερωτήσεις του Σπύρου Λάππα, βουλευτή Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε: «Όπως κανείς δεν υπολόγιζε ότι θα πάτε από το 3% στο 36,5%, όπως εσείς διαλύσατε, εννοώ ανατρέψατε το πολιτικό σύστημα, έτσι κι εμείς το ίδιο κάναμε, ανατρέψαμε πλήρως το εκδοτικό κατεστημένο, αλλά δεν είχαμε επίγνωση όταν το κάναμε ότι θα διαλύσουμε τα μεγαθήρια της εποχής».
Και συνέχισε ο Θέμος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στο ξεκίνημα της εφημερίδας το 2005: «Εμείς δεν είχαμε ιδέα τι χρήματα θα χρειαστούμε. Ξεκινήσαμε με λίγα χρήματα που δικαιολογούσαμε ως δημοσιογράφοι».
«Για το τυπογραφικό να σας ενημερώσω: Αρνήθηκαν όλοι να μας τυπώσουν. Ένας μας τύπωσε,  ο Ριζοσπάστης. Εκει βρήκαμε θερμό περιβάλλον. Με το που τυπώνεσαι είναι μικρά τα έξοδα. Αν οι πρώτες εβδομάδες σου φέρουν τρομερές κυκλοφορίες, σου λύνονται τα προβλήματα ρευστότητας. Αν δεν πηγαίναμε καλά θα τρώγαμε τα μούτρα μας» ανέφερε ο Θέμος Αναστασιάδης.
«Από το 2007 μας κυνηγούσαν όλες οι κυβερνήσεις. Το Πρώτο Θέμα έχει ειδικό κυλικείο εφοριακών και ελεγκτών. Μας ελέγχουν από το πρωί έως το βράδυ» αποκάλυψε.
Και συνέχισε: «Συνηθίζεται να μας κυνηγούν με πρόστιμα. Φόροι και πρόστιμα είναι οι σύγχρονοι τρόποι ελέγχου. Έχουμε βάλει 12,5 εκατ. με ίδια κεφάλαια. Σύντομα θα καλυφθεί το συνολικό ποσό των 20 εκατ. ευρώ. Άρα, από την στιγμή που τα ξεπληρώνουμε, ποιο είναι το πρόβλημα;».
«Είμαστε δύο χρόνια μπροστά στις πληρωμές και για τόκους και για κεφάλαια. Νομίζω ότι πληρώσαμε και δέκα εκατ. ευρώ για κεφάλαιο. Αν καταρρεύσει η Ελλάδα και πάμε σε άλλο νόμισμα δεν το ξέρω. Με βάση τα σημερινά δεδομένα τα πληρώνουμε όλα» είπε σε άλλο σημείο.
«Δημοσιεύσαμε τα ονόματα όλων των μετόχων -ακόμα και όσων μπήκαν με εταιρείες. Ο νόμος για τα media είναι ο πιο αυστηρός. Σε αντίθεση με άλλες εφημερίδες, που είπαν ότι δεν αποκαλύπτουν τον ιδιοκτήτη της offshore, εμείς το κάναμε από την πρώτη μέρα» ανέφερε ακόμη.
Και παρατήρησε, μιλώντας πάντα για το Πρώτο Θέμα: «Είμαστε από τους τελευταίους οργανισμούς. Κάποιοι τα παράτησαν τα media. Φοβάμαι ότι κάποιοι τα παράτησαν ως αποτέλεσμα της διαπλοκής που τώρα συντελείται. Κανείς δεν θα μπορέσει να κλείσει το Πρώτο Θέμα, όσο και να στενοχωριέται κάποιος που μπορεί να βλέπει τη συνεδρίαση. Αντιθέτως, θα πάμε μπροστά και πιστεύουμε ότι θα έχουμε κυρίαρχο ρόλο στο μέλλον».
«Δεν θα κάνουμε αυτό που έκαναν κι άλλοι που άφησαν 200-300 εργαζόμενους στο δρόμο, αλλά λυπάμαι και πάρα πολύ που υπάρχει και μια αδιαφορία της κυβέρνησης» είπε ακόμη ο Θέμος Αναστασιάδης, τονίζοντας: «Δεν έχουμε απαιτήσεις από τράπεζες να μας διευκολύνουν πέραν από τα νόμιμα, τη στιγμή που δεν μπορούν να δώσουν 50 ευρώ στον κόσμο».
Μίλησε, δε, για πολιτικές παρεμβάσεις: «Υπάρχει αρνητική συμπεριφορά και ιδιαίτερα πιεστική εναντίον μας από τράπεζες και την αποδίδουμε σε πολιτική παρέμβαση. Σε πολιτικούς και κομματικούς τοποτηρητές που υπάρχουν ειδικά για το Πρώτο Θέμα».
Και προσέθεσε: «Πάντα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Ξέρετε πόσες επιθέσεις έχω υποστεί προσωπικά τα τελευταία δέκα χρόνια. Διώκομαι προσωπικά από τον καθένα».
Αναφορικά με την πολιτική του Πρώτου ΘΕΜΑτος, είπε: «Η πολιτική μας είναι να προσλαμβάνουμε. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πάρει 25 περισσότερους δημοσιογράφους. Είναι η συγκυρία να έρχονται συνάδελφοι που ίσως έχουν διαφορετική άποψη, αλλά έχουν ανάγκη από δουλειά».
«Συνηθίζεται οι δημοσιογράφοι να ρωτάνε τους πολιτικούς»
«Συνηθίζεται οι δημοσιογράφοι να ρωτάνε τους πολιτικούς. Τώρα οι πολιτικοί ρωτάνε τους δημοσιογράφους» είπε ο Θέμος Αναστασιάδης. «Δεν έχει ξανασυμβεί να υπάρξει παρέμβαση του πρωθυπουργού στη Βουλή που να διερωτάται γιατί δεν έχει πάει αυτός ο μάρτυρας στη Βουλή» είπε ο Θέμος Αναστασιάδης για τον Αλέξη Τσίπρα.
«Το ερώτημά μου είναι, σας επηρεάζει η παρέμβαση του πρωθυπουργού κατά κάποιο τρόπο» συνέχισε ο κ. Αναστασιάδης θυμίζοντας τη φράση του κ. Τσίπρα: «Περιμένουμε το πόρισμα και έχουμε να γελάσουμε πολύ».
«Ο μόνος που μας έκανε την τιμή να έρθει στο ΘΕΜΑ είναι ο κ. Τσίπρας»
«Ο μόνος που μας έκανε την τιμή να έρθει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι ο κ. Τσίπρας. Εδώ είναι ο κ. Τσίπρας και εγώ χαμογελαστός. Από τότε έχω αδυνατίσει λίγο και έχει παχύνει ο κ. Τσίπρας…» είπε ο Θέμος Αναστασιάδης, δείχνοντας φωτογραφία του πρωθυπουργού στα γραφεία της εφημερίδας.
«Διακομματικοί οι διωγμοί εναντίον του ΘΕΜΑτος»
«Οι διωγμοί εναντίον μας είναι διακομματικοί» είπε ο Θέμος Αναστασιάδης και εξήγησε: «Ξεκίνησαν από την πρώτη ημέρα που βγήκαμε και συνεχίζονται έως σήμερα. Μπούκαραν στα σπίτια μας… Με μια… ευρύτητα πνεύματος θα το αντιληφθείτε».
«Ολοι ξέρουμε ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ασκεί κριτική  και πως ο πρωθυπουργός επιτίθεται εναντίον μου. Δεν είμαστε όμως οι σατανάδες» τόνισε ο εκδότης της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και συμπλήρωσε: «Εφόσον δίνετε αγώνα κατά της διαπλοκής -συγχαρητήρια για ορισμένους τομείς, δεν περιμέναμε ότι θα διαλύατε ένα-δύο συγκροτήματα- θα πρέπει να γνωρίζετε πόσο εύκολα αναφύεται νέα διαπλοκή. Προσοχή μην πέσετε σε νέα διαπλοκή όπως φαίνεται στις τηλεοπτικές άδειες. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την διαπλοκή».
«Θα ήμασταν ευτυχείς να πάρουμε συστατική επιστολή από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Ουδέποτε πολιτικό πρόσωπο παρενέβη  υπέρ του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος, δήλωσε ο Θέμος Αναστασιάδης και πρόσθεσε: «Θα ήμασταν ευτυχείς να πάρουμε συστατική επιστολή από τον ΣΥΡΙΖΑ -όπως έκανε η «Αυγή»- και να πάρουμε δάνειο».
«Η κρατική διαφήμιση στο ΘΕΜΑ είναι μικρότερη του μεριδίου που μας αντιστοιχεί. Στο παρελθόν πήγαινε στα ΜΜΕ της λεγόμενης διαπλοκής που ο ΣΥΡΙΖΑ με εντυπωσιακή ευκολία διέλυσε. Σήμερα έχουμε μικρότερα έσοδα από κρατικούς φορείς από Μέσα Ενημέρωσης που θεωρούνται φιλικά κυβερνητικά» σημείωσε.
«Βεβαίως γίνονται πολιτικά παιχνίδια. Ξέρουμε ότι δεν ζούμε σε παράδεισο ή κόλαση. Γίνονται πολιτικά παιχνίδια. Θα διαπιστώσετε ότι το πρώτο εξάμηνο 2016 ο πρωταθλητής κρατικών εσόδων είναι μια εφημερίδα με μίνιμουμ κυκλοφορία που εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν θέλετε να στείλετε εισαγγελείς για να μας εξηγήσουν οι κρατικοί υπεύθυνοι γιατί έδωσαν διαφήμιση σε μια εφημερίδα που δεν ξεπερνά τα 1.500 φύλλα…» τόνισε ο Θέμος Αναστασιάδης.
Οι διαπλεκόμενοι έκλεισαν το Mega
«Οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες έκλεισαν το Mega» είπε ο Θέμος Αναστασιάδης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη. Διαβάστε το διάλογο:
Δημ.Σταμάτης (ΝΔ): Είπατε ότι κάποιοι παράτησαν τα media τους εν μέσω μιας διαπλεκόμενης κατάστασης. Θέμος: Εννοώ ότι ντιλάρισαν το Μέγκα εντός Βουλής για εξυπηρετήσεις κάποιοι μέτοχοι. Πούλησαν το Mega και τους εργαζόμενούς τους. Πρόκειται για κραυγαλέα διαπλοκή. Πάρτε τους μετόχους του Mega, βάλτε τι μέσα είχαν και τι έγινε -υπενθυμίζω τα 80 εκατ. ευρώ που πήραν επί ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι έκλεισαν και κάποιοι με τα 80 εκατ. συνεχίζουν να εκδίδουν την εφημερίδα τους και να στηρίζουν την κυβέρνηση. Σταμάτης: Προκαλεί εντύπωση όταν καίγεται ο κόσμος και μια εφημερίδα περι άλλων τυρβάζει. Είπατε για εμπάθεια στο πρόσωπό σας από κυβέρνηση. Οντως είναι ασύνηθες από πρωθυπουργό να μιλά προσωπικά για εσάς. Θέμος: Εμείς δεν ζητάμε ειδική μεταχείριση. Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ όχι με κόσμιους χαρακτηρισμούς. Πολλές φορές και με λάθος στοιχεία. Για παράδειγμα, το δημοσίευμα για τους πλειστηριασμούς στον Εύοσμο ήταν στην Εφημερίδα των Συντακτών και στη Ναυτεμπορική. Αυτό καλλιεργεί εχθρικό περιβάλλον στις τράπεζες. Σας έδειξα φωτογραφία που δείχνει ότι είχαμε καλές σχέσεις. Μεσολάβησαν διάφορα πράγματα, μπήκαν… γάτες ανάμεσά μας και χάλασαν οι σχέσεις μας.
Είπε ακόμη ο Θέμος Αναστασιάδης για το Mega: «Από τους μετόχους του Mega κάποιοι πήραν δάνεια και κάποιοι έχασαν την τηλεοπτική άδεια. Κοιτάξτε: ο καθρέφτης του Mega δείχνει την διαχρονική διαπλοκή έως και σημερα. Κοιτάξτε από τους μετόχους του Mega ποιοι ασκούν φιλοκυβερνητική πολιτική και ποιοι όχι και το τι έγινε».
Έκκληση για να μην κλείσουν τα κανάλια
«Κάνω μια έκκληση» είπε ο Θέμος Αναστασιάδης. «Πάρτε διακομματικά -το είπε ο πρωθυπουργός και ο κ. Παππάς- απόφαση για να μην κλείσουν τα κανάλια. Ο σκοπός για έσοδα επετεύχθη. Να μείνουν ανοιχτά τα κανάλια».
Και συνέχισε, στο ίδιο μήκος κύματος: «Μην πάρετε πάνω σας την ευθύνη να μείνουν άνεργοι χιλιάδες άνθρωποι χωρίς λόγο. Ο διαγωνισμός έγινε. Μπορούν να υπάρξουν πράξεις θεραπείας. Θα λέγαμε μπράβο στην κυβέρνηση αν το έκανε. Ούτε ήττα ούτε κωλοτούμπα θα ήταν».
«Όπως κύλησε άσχημα η ΕΡΤ για την προηγούμενη κυβέρνηση, θα γίνει το ίδιο για εσάς. Το μαύρο θα είναι μαύρο στις ψυχές ανθρώπων που θα χάσουν την δουλειά τους» είπε σε άλλο σημείο.
Άλλα σημαντικά σημεία της κατάθεσης
– «Έχω διαβάσει για σχέσεις ΔΝΤ και δημοσιογράφων. Υπάρχει όμως σπίλωση δημοσιογράφων και δεν πρόκειται να συμβάλω σε σπίλωση δημοσιογράφων. Εχει ακουστεί και για χρηματισμό από ΚΥΠ. Από την δράση τους το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώνεται ότι χρηματοδοτούνται από την ΚΥΠ. Μιλώ για τις διαρροές για το ΣτΕ. Αυτό έχει να γίνει από το βρώμικο ’89 και είναι τραγικό. Δρουν και αναπτύσσονται ανεξέλεγκτες δυνάμεις».
– «Ο πρωθυπουργός τραβάει ζόρια για την σωτηρία της χώρας. Το ΘΕΜΑ έχει στοχοποιηθεί και δυστυχώς στοχοποιείται και από τον κ. Τσίπρα. Πιστεύω ότι θα λυθεί αυτό το θέμα. Αν δεν είχαμε βγάλει το θέμα με το χορτολιβαδικό, ίσως σήμερα να είχε εγκριθεί από την Επιτροπή διαγωνισμού»
– «Βγάλαμε και το θέμα με τον Καρανίκα και, όπως είδατε, δεν τον εξέλεξε η τοπική οργάνωση. Λειτουργούμε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, αν το έχετε καταλάβει».
– «Ο κ. Καλογρίτσας θα έπαιρνε 100 εκατ. ευρώ από ένα βοσκοτόπι. Να σας φέρω κι άλλο παράδειγμα; Ο κ. Ιβάν Σαββίδης που παίρνει την άδεια και ευχόμαστε να φτιάξει κανάλι, αν και έχουν μπερδευτεί μεταξύ τους. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης πούλησε τη μια εταιρεία στον εαυτό του, για να μπορέσει να στηρίξει το ποσό».
– «Η κυβέρνηση βγήκε ενώ δεν την στήριζαν τα ΜΜΕ. Το να αναζητεί φίλια ΜΜΕ και να μπαίνει σε παζάρια -αν μπαίνει- είναι λάθος. Βγήκε κυβέρνηση με σημαία την πάταξη της διαπλοκής, το λάθος είναι ότι έβαλε και εμάς στο ίδιο καλάθι».
– «Για να πάει η χώρα στα βράχια κάτι δεν λειτούργησε σωστά. Για να είμαστε έντιμοι, να πούμε ότι κι άλλοι πήραν την χώρα από τα βράχια και την πήγαν στις ξέρες, όπως ο Βαρουφάκης και ευτυχώς ο πρωθυπουργός το έλυσε με μεγάλη προσπάθεια και απορώ γιατί δεν το παραδέχεστε».
– «Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είμαι ευτυχής να μιλώ εδώ και να μην φοβάμαι ότι θα σκάσει καμιά βόμβα όπως στην Τσατάνη ή να μην βγαίνουν στη φόρα προσωπικά στοιχεία, όπως για δικαστές. Παραπέμπω στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που είπε το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο. Η κυβέρνηση οφείλει να αντιμετωπίσει αυτές τις δυνάμεις, γιατί θα οδηγηθούμε σε λάθος δρόμους».
– «Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι σαφές ότι είναι διωγμό. Και με άλλες μορφές παρακρατικές, θεσμικές και άλλες περίεργες ομάδες που περνάνε από εμάς και τα σπάνε και μετά πάνε και χαιρετιούνται με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέδρια. Εμείς ζούμε συνεχώς σε καθεστώς τρομοκρατίας. Αυτά τα πρόσωπα προσάγονται και αθωώνονται παρουσία γνωστών στελεχών».
– «Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός είναι άδικο και με στοχοποιεί. Σήμερα βέβαια δεν εισέπραξα την αίσθηση ότι υπήρχε στοχοποίηση ή ότι επηρεάστηκε η επιτροπή από όσα είπε ο πρωθυπουργός. Αυτό οφείλω να το αποκαταστήσω, με αφορμή όσα είπα στην αρχή της τοποθέτησής μου».
– «Αισθάνομαι ότι υπάρχει θεσμικό πρόβλημα. Χαίρομαι με το γεγονός ότι οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασαν την αθλιότητα που έγινε εναντίον του δικαστή του ΣτΕ. Πρέπει όμως κάτι να κάνουμε με την αθλιότητα που αναπαράχθηκε από την «Αυγή». Με την δημοσιοποίηση-διαπόμπευση του ονόματος. Είναι γραμμένο στην «Αυγή». Αυτό που συνέβη σήμερα σόκαρε. Δεν περιμέναμε ποτέ να γίνει αυτό από την «Αυγή». Πιστεύουμε ότι θα επιληφθεί κάποιος, όπως έγινε με το ΑΠΕ που πήγε να κηρύξει πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας. Είναι λυπηρό».
 http://www.lykavitos.gr/

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά