Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

To κείμενο που «κάνει φέτες» τον Τσίπρα! «Δεν αντέχω να με κάνει ρεζίλι ένα κακομαθημένο 5χρονο που υποδύεται τον πρωθυπουργό»

Με ένα κείμενό της στα social media η ψυχολόγος Ειρήνη Αγαπηδάκη αναφέρεται με «σκληρά» λόγια στην εμφάνιση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα και όπως γράφει «δε θυμάμαι από πότε έχω να αισθανθώ τόσο μεγάλη ντροπή, απογοήτευση και κατάπτωση».
Η Ειρ. Αγαπηδάκη αναφέρεται στην εμφάνιση του Αλ. Τσίπρα και τονίζει εμφατικά «κατακεραυνώνοντας» τον πρωθυπουργό: «Να έχεις σκιστεί να αποδείξεις ότι είσαι σοβαρός επαγγελματίας και να σε κάνει ρεζίλι κάθε τρεις και λίγο ένα κακομαθημένο πεντάχρονο που υποδύεται τον Πρωθυπουργό».
Αναλυτικά όσα γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Η γιαγιά μου σταμάτησε το σχολείο στην Τρίτη Δημοτικού. Αλλά όταν είχε καλεσμένους ήξερε να στρώσει το τραπέζι της με το καλό τραπεζομάντηλο, να γυαλίσει τα μαχαιροπήρουνα, να φορέσει τα καλά της ρούχα, να μιλά στον πληθυντικό, να αστειεύεται με γλυκύτητα για να κάνει τον άλλο να αισθανθεί άνετα, να ακούει τι έχουν να της πουν με προσοχή και σοβαρότητα, ακόμη κι αν ο καλεσμένος μιλούσε 3 ώρες.
Η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και αστειάκια. Δε θυμάμαι από πότε έχω να αισθανθώ τόσο μεγάλη ντροπή, απογοήτευση και κατάπτωση.
Ίσως όταν προκήρυξε το Δημοψήφισμα και μας έκαναν πλάκα οι Βούλγαροι συνάδελφοι «θα αποφασίσετε αν θέλετε να είστε στην Ευρώπη να δούμε τι θα κάνουμε με το project;».
Ίσως όταν πήγε στην Κίνα.
Ίσως όταν βρέθηκε να συνομιλεί με τον Κλίντον.
Αυτή την εικόνα του περιφερόμενου άξεστου Πρωθυπουργού που περιστοιχίζεται από βλαχομπαρόκ λιγούρια και εκθέτει τους πολίτες μιας ολόκληρης χώρας, δεν την αντέχω.
Ειδικά για όσους συνεργαζόμαστε με συναδέλφους στο εξωτερικό, κάθε φορά που ο Τσίπρας εμφανίζεται κάπου, είναι κι ένα πλήγμα στο κύρος μας.
Να έχεις σκιστεί να αποδείξεις ότι είσαι σοβαρός επαγγελματίας και να σε κάνει ρεζίλι κάθε τρεις και λίγο ένα κακομαθημένο πεντάχρονο που υποδύεται τον Πρωθυπουργό».
http://thecaller.gr/

1 σχόλιο:

  1. αραχτος , χυμα στην πολυθρονα θελει να ειναι στα εξαρχεια να καιει αμερικανικες σημαιες και να πεταει μολοτοφ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά