Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Τα βίντεο του τρόμου: Τρέχουν πανικόβλητοι να προστατευθούν

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή του φονικού σεισμού στην Κω και στην Αλικαρνασσό. Βίντεο από καφετέρια της Αλικαρνασσού κατέγραψε τη στιγμή που χτύπησε ο ισχυρός σεισμός. Στο βίντεο φαίνεται κόσμος που απολαμβάνει τη βραδιά, μέχρι τη στιγμή του σεισμού. Τότε όλοι αρχίζουν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν.ε ένα βίντεο που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα αποτυπώνεται η αντίδραση μίας παρέας στην Αλικαρνασσό τη στιγμή που εκδηλώνεται ο σεισμός. Η παρέα γιορτάζει γενέθλια και αφού η
εορτάζουσα σβήνει τα κεράκια και δέχεται ευχές, σημειώνεται ο σεισμός. Αυτόματα επικρατεί πανικός, ο κόσμος τρομοκρατείται και προσπαθεί να φύγει από το σημείο. Η κάμερα δείχνει το έδαφος όπου νερά έχουν φτάσει στα πόδια των παρευρισκομένων στο πάρτι. Προσπαθώντας να επικρατήσει ηρεμία ακούγεται ένας άνθρωπος να φωνάζει «ηρεμία». Δείτε το επίμαχο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά