Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

«Πόλεμος» Τριανταφυλλόπουλου- Βαξεβάνη με απίστευτες ύβρεις και μηνύσεις

Το καπάκι άνοιξε και η μπόχα αφόρητη.
Άγριος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον Κώστα Βαξεβάνη και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, με αφορμή τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου το οποίο προκάλεσε μεγάλη οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.
Η κόντρα ξέσπασε έπειτα από δημοσίευμα στην ιστοσελίδα zougla, με τίτλο «Η δημοσιογραφική απάτη του Κώστα Βαξεβάνη» που κατήγγειλε ότι σε είδηση στην ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας», σχετικά με το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ» έλειπε από τη φωτογραφία των στελεχών της πλοιοκτήτριας εταιρείας εκείνη του Μάνθου Γιουρτζόγλου τον οποίο περιγράφει ως «γνωστό ΣΥΡΙΖΑΙΟ με έντονη δράση και κυρίως με εκπομπή στην ''επαναστατική'' ΕRTOpen». Παράλληλα, κατηγορεί τον δημοσιογράφο για σταλινισμό και συμπληρώνει «Η Κουμουνδούρου και το Μαξίμου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιας κακής ποιότητας μηχανισμούς προστασίας. Φαίνεται όμως πως κάποιοι έχουν αναλάβει αυτό το έργο ως «νταβατζήδες», προφανώς γιατί κάποιοι άλλοι τους το ζήτησαν», μεταξύ άλλων.
Ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε, υποστηρίζοντας- για να
εξηγήσει το θέμα της φωτογραφίας- ότι η εταιρεία είχε αλλάξει πρόσωπα στο site της, αποκαλώντας τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο «εθνικό ηδονοβλεψία» καταλήγοντας  «Αυτός ο ισοπεδωμένος Τριανταφυλλόπουλος, μπερδεύει καμιά φορά τα αέρια από το εντερικό του σύστημα και πιστεύει και ο ίδιος πως είναι βρυχηθμός λιονταριού. Φυσικά και δεν του μυρίζει τίποτα ώστε να καταλάβει. Τόσα χρόνια στο βόθρο», ενώ αναφέρει ότι υπήρχαν καταθέσεις «που κατονόμαζαν τον Τριανταφυλλόπουλο ως εμπλεκόμενο στη δολοφονία του πρώην συνεργάτη του Σωκράτη Γκιόλια».
Το τελευταίο αποτέλεσε αφορμή, όπως φαίνεται, για να συνεχιστεί ο «πόλεμος» των δύο δημοσιογράφων στις δικαστικές αίθουσες. Το πρωί της Κυριακής, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε ανάρτησή του έγραψε «Μπαξεβάνη για πρώτη φορά (δυστυχώς) θα γίνω μηνυτής λόγω των  αθλιοτήτων που έγραψες. Όχι για εμένα αλλά για τον Γκιόλια και τη "Ζούγκλα"!», ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αναφέρει: «Μπαξεβανάκο ασχολείσαι με τον Τριανταφυλλόπουλο και δεν απαντάς για την ταμπακιέρα! Τα επικοινωνιακά κολπάκια δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου».
Αναλυτικά τα επίμαχα δημοσιεύματα:
Η δημοσιογραφική απάτη του Κώστα Βαξεβάνη (από την ιστοσελίδα zougla)
«Σε ένα από τα προηγούμενα πρωτοσέλιδά μας στο zougla.gr είχαμε επισημάνει πως το φαινόμενο του λαθρεμπορίου καυσίμων και της διάβρωσης των μηχανισμών ελέγχου του κράτους είναι και διαχρονικό και διακομματικό.
Πριν αλέκτoρα φωνήσαι τρις είχαμε και την θριαμβευτική επιβεβαίωση του συλλογισμού μας. Στην ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη αναρτήθηκε είδηση-σχόλιο σχετικά με τον πλοιοκτήτη Θεόδωρο Κουντούρη και το ναυάγιο του πειρατικού του «Αγία Ζώνη ΙΙ».
Σε αυτή την ανάρτηση φιγουράρει σε περίοπτη θέση ένα τμήμα της επίσημης ιστοσελίδας του αποκαλούμενου και Ομίλου του Θεόδωρου Κουντούρη με την επωνυμία «Fos Petroleum» με όλα τα στελέχη της εταιρείας του. Σε αυτήν την επίσημη φωτογραφία της εταιρείας του διακρίνουμε και τον Μάνθο Γιουρτζόγλου.
Εάν κάποιος παρατηρήσει με προσοχή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη θα ανακαλύψει ότι η φωτογραφία έχει απαλειφθεί και αντικατασταθεί από μια άλλη που ανήκει σε μια γυναίκα.
Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίον ο φιλοκυβερνητικός Κώστας Βαξεβάνης ξέχασε τον Μάνθο Γιουρτζόγλου και τον αφαίρεσε από το δημοσίευμά του; Η απάντηση είναι παρά πολύ απλή. Ο Μάνθος Γιουρτζόγλου είναι γνωστός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ με έντονη δράση και κυρίως με εκπομπή στην «επαναστατική» ΕRTOpen. Βλέπετε ο Μάνθος Γιουρτζόγλου, εκτός από στέλεχος του Θεόδωρου Κουντούρη του πειρατή, ο οποίος έχει και περίοπτη θέση στην εταιρεία αφού όπως φαίνεται σε αυτόν καταλήγουν οι παραγγελίες αλλά και από αυτόν ξεκινούν τα «μπάρκα», έχει και μια ιδιαίτερη αδυναμία. Την τζαζ.
Ο Κώστας Βαξεβάνης και το «Κουτί της Πανδώρας» δεν θα μπορούσαν να εκθέσουν τον σύντροφο Μάνθο Γιουρτζόγλου, επιφανή ΣΥΡΙΖΑΙΟ και αγωνιστή, ως στέλεχος του λαθρέμπορου πειρατή. Όπως γινόταν και παλιά, από μια σειρά φωτογραφιών απαλείφεις μια, σβήνεις κάποια άλλη, αντικαθιστάς κάποια τρίτη και όλα είναι όμορφα και ωραία.
Αυτό στην ιστορία λεγόταν και σταλινισμός αλλά τελευταία το έχουμε ξεχάσει.
Πέρα από την πλάκα αυτά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Κυρίως είναι πολύ άδικα για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ούτε αυτός ούτε η ηγεσία, ούτε και ο πρωθυπουργός, έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους «εξυπηρετήσεις». Η Κουμουνδούρου και το Μαξίμου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιας κακής ποιότητας μηχανισμούς προστασίας.
Φαίνεται όμως πως κάποιοι έχουν αναλάβει αυτό το έργο ως «νταβατζήδες», προφανώς γιατί κάποιοι άλλοι τους το ζήτησαν. Ας ψάξει λοιπόν η Κουμουνδούρου στην τοπική οργάνωση του Περάματος και στην ΕRTOpen για να ανακαλύψει τους μηχανισμούς αυτούς αλλά και στο ίδιο το κόμμα για να αντιληφθεί το ποιοι κινούν τα νήματα ώστε να επιβιώνουν τα κυκλώματα διάβρωσης των θεσμών και του κρατικού μηχανισμού.
Και εις άλλα με υγεία.
Τα ψέματα του Βαξεβάνη συνεχίζονται
Τα ψέματα συνεχίζονται. Στις 14:37 το απομεσήμερο του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα των επιχειρήσεων Θεόδωρου Κουντούρη «Fos Petroleum» βλέπουμε την παρουσίαση των στελεχών της επιχείρησής του στην οποία σε περίοπτη θέση φιγουράρει ο Μάνθος Γιουρτζόγλου.
Μισή ώρα νωρίτερα, στις ιστοσελίδες του Κώστα Βαξεβάνη «Κουτί της Πανδώρας» και «Documento News», αναρτήθηκε η εξήγηση πως το λάθος στο οποίο υπέπεσε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, απαλείφοντας από τις φωτογραφίες των στελεχών του Κουντούρη τον Μάνθο Γιουρτζόγλου, δεν οφειλόταν σε συνειδητή επιλογή δική του, αλλά σε λάθος της Google, ή του Διαδικτύου, ή γενικότερα του κυβερνοχώρου.
Ο Κώστας Βαξεβάνης ψεύδεται, ενώ πιάστηκε στα πράσα. Χρησιμοποιώντας την παλιά γνωστή μέθοδο, απάλειψε την φωτογραφία του Μάνθου Γιουρτζόγλου, ο οποίος ανήκει στο κυβερνών κόμμα και έχει εκπομπή στην ERT Open, όχι από λάθος, αλλά από επιλογή. Οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία απλώς στοχεύει στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης».
Μάκη δεν είναι βρυχηθμός, είναι το εντερικό σου σύστημα (από την ιστοσελίδα Κουτί της Πανδώρας)
«Να χτυπάς πτώματα και άνανδρο είναι και δεν έχει νόημα. Με αυτή την έννοια, το να χαραμίζεις έστω και πέντε λέξεις για το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, μπορεί και να παρεξηγηθεί. Αλλά από την άλλη, το να ανακόπτεις τον εθνικό ηδονοβλεψία από νέα συμβόλαια , έχει μια κάποια χρησιμότητα.
Ο Τριανταφυλλόπουλος, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Άδωνη και την παρέα του, ανέβασε στο site του, πως το koutipandoras.gr (και εγώ προσωπικά) κάναμε δημοσιογραφική απάτη.
Δηλαδή κάναμε photoshop σε φωτογραφία που έδειχνε τα μέλη της εταιρείας που ρύπανε το Σαρωνικό και αντικαταστήσαμε ένα πρόσωπο με ένα άλλο. Φυσικά ο Τριανταφυλλόπουλος ήξερε την αλήθεια γιατί τη γράψαμε και την επιβεβαίωσε και το site ellinikahoaxes (δείτε εδώ http://ellinikahoaxes.gr/2017/09/16/dimosiografiki-apati-tou-kosta-vakse... ) όπως και πολλοί άλλοι στο διαδίκτυο. Το koutipandoras.gr είχε αναρτήσει τη φωτογραφία από το site της εταιρείας παραθέτοντας μάλιστα και το link εκτός από τη φωτογραφία. Στη συνέχεια, όπως φαίνεται και από την αποθηκευμένη από τη Google σελίδα, η εταιρεία άλλαξε τα πρόσωπα στο site της. Τριανταφυλλόπουλος, Άδωνης, Βαρβιτσιώτης και ένα χρυσαυγίτικο blog με σχέσεις με τον Άδωνη, αποκάλυψαν την «απάτη Βαξεβάνη» δηλαδή την αλλαγή από εμάς της φωτογραφίας.
«Γράψτους εκεί που πρέπει να τους γράψεις και μη χαραμίζεις λέξεις» μου είπε ένας φίλος που τα παρακολούθησε όλα αυτά. Μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά μια που ο Τριανταφυλλόπουλος, ξύνεται στη γκλίτσα του τσομπάνη έστω και για να του δώσει κάποιος σημασία ή για να τον νοικιάσει κανένας σε τιμή ευκαιρίας, είπα να γράψω.
Ο Τριανταφυλλόπουλος έχει πολλούς λόγους για να με μισεί και μένα και την ομάδα μου. Αποκαλύψαμε την μεγάλη απάτη με τα νανογιλέκα, και η αποκάλυψη ,του αφαίρεσε έσοδα (σε αυτόν και τον συνεταίρο του) πάνω από 6 εκατομμύρια. Στείλαμε τα γιλεκάκια σε τρια Πανεπιστήμια που αποφάνθηκαν για την απάτη. Απευθυνθήκαμε στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και το ΕΣΡ και απαγορεύθηκε να κάνει παραπλανητικές διαφημιστικές εκπομπές εμφανίζοντας τον εαυτό του ως Ιησού του δημοσιογραφικού Βόθρου, που φορώντας γιλεκάκια σήκωνε ανάπηρους από την αναπηρική καρέκλα. Ο Τριανταφυλλόπουλος οδήγησε τον συνεταίρο του σε δικαστικές περιπέτειες μαζί μας και καταστράφηκε.
Αποκαλύψαμε ακόμη πως πήρε 11 εκατομμύρια από τον Όμιλο Λαυρεντιάδη τα οποία διοχέτευσε σε προσωπικούς λογαριασμούς κλείνοντας την εφημερίδα που είχε ανοίξει μαζί του (το δημοσίευμά μας προκάλεσε εισαγγελική έρευνα)
Το κυριότερο όμως είναι πως αποκαλύψαμε, πως η Αντιτρομοκρατική, ενώ υπήρχαν καταθέσεις που κατονόμαζαν τον Τριανταφυλλόπουλο ως εμπλεκόμενο στη δολοφονία του πρώην συνεργάτη του Σωκράτη Γκιόλια, δεν ερεύνησε ποτέ την πιθανότητα μιας τέτοιας σχέσης.
Άρα ο Τριανταφυλλόπουλος έχει τα δίκια του. Το μεγάλο του μίσος όμως δεν προέρχεται από την έκθεσή του από εμάς. Το μένος του καθοδηγείται από το φθόνο και τον χολερικό του χαρακτήρα. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πλούτισε εμφανίζοντας ως ερευνητική δημοσιογραφία την κλειδαρότρυπα, την βρωμερή έκθεση απλών ανθρώπων που δεν είχαν δημόσιο ρόλο και φυσικά τα συμβόλαια.
Την εποχή που ήταν παντοδύναμος υπήρχαν δύο είδη τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, αυτή της σιωπής και αυτή των «πιέσεων». Το βρώμικο νταραβέρι το οποίο μάλιστα πλαισίωναν δεκάδες επώνυμοι στα πάνελ του Τριανταφυλλόπουλλου, εμφανιζόταν ως αποκαλυπτική δημοσιογραφία.
Ο κύκλος αυτός έκλεισε, γιατί τέλειωσαν οι πελάτες του Τριανταφυλλόπουλλου. Η κρίση εξάλλου έκανε τον κόσμο πιο ώριμο περί τα τηλεοπτικά και γρήγορα όλοι κατάλαβαν πως ο Ταρζάν δεν ήταν παρά μια μαιμού που ανεβαίνοντας ψηλά απλώς είχε φανεί ο κώλος της.
Ο Τριανταφυλλόπουλος έμεινε απελπιστικά μόνος αλλά κυρίως αδύναμος σε δημόσια θέα. Κανένας δεν τον θέλει, κανένα κανάλι πια δεν τον χρειάζεται αφού δεν μπορεί να λύσει κανένα από τα προβλήματα για τα οποία τον νοίκιαζαν. Το σημαντικότερο είναι πως δεν τον φοβάται κανένας.
Καβάλα στο άλογο της αφήγησης που έχει για τον εαυτό του τρέχει προς την καταστροφή. Ο χαρακτήρας του όμως δεν του επιτρέπει ούτε αυτογνωσία, ούτε ταπεινότητα. Καταπίνει περιφρόνηση και φτύνει χολή. Δεν μπορεί να αντέξει την υγιή ισχύ που μπορεί να έχει ένα Μέσο Ενημέρωσης που δεν ανήκει σε αφεντικά την ώρα που ο ίδιος βυθίζεται στην αφάνεια. Στέλνει απευθείας μηνύματα DM, σε χρήστες του twitter για να βρίσει και να συκοφαντήσει συναδέλφους του και κατασκευάζει κάθε μέρα την προσωπική του σπουδαιότητα που διαρκεί μέχρι να του απαντήσει κάποιος.
Ο Μάκης τέλειωσε μαζί με όλο τον κύκλο της μπανιέρας και των βρομόνερων που εμφάνιζαν ως ροδοπέταλα. Ο Μάκης και ο Θέμος και όλοι αυτοί που κράτησαν την Ελλάδα στην αυταπάτη της οποίας ήταν μοναδικοί ήρωες, μπορεί να μη το γνωρίζει ο κόσμος, αλλά περνούν δύσκολες στιγμές. Απομονωμένοι, χωρίς φίλους και εκτίμηση, ζουν την τραγική πτώση τους με μοναδικό όπλο να κάνουν εμετό πάνω σε κάποιον που θεωρούν υπεύθυνο για όσα έκαναν. Στη συνέχεια δείχνουν στο μέρος του και λένε «κοίτα είναι βρώμικος και αυτός».
Παλεύει ο Τριανταφυλλόπουλος να κλείσει κανένα συμβόλαιο, δείχνοντας πρόθυμος να χτυπήσει τους κοινούς εχθρούς. Κανένας πια δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Ούτε επενδυτές από τις ρωσικές στέπες, τους οποίους έτρεξε να συνδράμει αυτόκλητα. Αυτός ο ισοπεδωμένος Τριανταφυλλόπουλος, μπερδεύει καμιά φορά τα αέρια από το εντερικό του σύστημα και πιστεύει και ο ίδιος πως είναι βρυχηθμός λιονταριού. Φυσικά και δεν του μυρίζει τίποτα ώστε να καταλάβει. Τόσα χρόνια στο βόθρο».

iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΟΣΟ ΣΑΠΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά