Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Χειρότερα δεν υπάρχει...

Τι μας έμεινε από την συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου; Μας έμεινε το ολοκληρωτικό τέλος της Αριστεράς και η… Μεγαλοοικονόμου του Λεβέντη που πλέον έγινε… asset του Αλέξη.
Μας έμειναν βεβαίως και σκληρά μέτρα, μέτρα που δείχνουν την δουλική στάση που κρατά η κυβέρνηση απέναντι στους δανειστές. Πολύ φοβούμαστε ότι αυτή η στάση θα έχει και συνέχεια. Όπως μας ενημέρωσε ατύπως κυβερνητικός αξιωματούχος, η επόμενη μεγάλη συνάντηση στη Βουλή ελπίζουν στο Μαξίμου να είναι για το Σκοπιανό. Αυτό ακριβώς φοβόμαστε, τι πρόκειται να φέρουν στη Βουλή και πόσο πρόθυμοι είναι να το ψηφίσουν.
Ο Τσίπρας, πάντως, είναι … γκαστόνε, επειδή ακριβώς είναι αμείλικτος, ασυνείδητος, κυνικός. Είναι τυχερός ο άνθρωπος καθώς υπάρχουν βουλευτές (ο θεός να τους κάνει) που συμπαρατάσσονται ψηφίζοντας ένα
νομοσχέδιο – Αρμαγεδδώνα.
Αυτό που πέρασε χθες από τη Βουλή είναι τραγικό, κι όμως, αυτοί πανηγύριζαν, γελούσαν, ήταν σε τρελά κέφια. Ήρθε και η Μεγαλοοικονόμου να παρακαλέσει για την ένταξή της στον ΣΥΡΙΖΑ και ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους. Και μπορεί η αύξηση της κοινοβουλευτικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας να είναι σημαντική και ευτυχής συγκυρία για τον Τσίπρα, δείχνει από την άλλη και τις ευθύνες του ελληνικού λαού που αποφασίζει ποιους βάζει στη Βουλή. Τι είναι, τι πρεσβεύουν, πώς σκέπτονται, πώς λειτουργούν. Με τυχοδιώκτες, πολιτικά νούμερα, ανόητους πολιτικάντηδες και περαστικούς η Δημοκρατία σίγουρα κινδυνεύει.
Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη βασικό συμπέρασμα από τα χθεσινά. Το τέλος της αυταπάτης, της απάτης, της Αριστεράς. Ο Τσίπρας επιτέλεσε ένα σημαντικό έργο. Κατάφερε αυτά τα τρία χρόνια, με αποκορύφωμα τα χθεσινά, να κάνει πράξη όλα όσα δεν μπόρεσαν για καμιά 60αριά χρόνια τα αστικά κόμματα, η δεξιά, το κέντρο, όσοι πιστεύουν σε μια ανοικτή, δημοκρατική, σοβαρή, ευρωπαϊκή χώρα.
Ό,τι δεν κατάφερε η ΝΔ από τη Μεταπολίτευση και μετά το κατάφερε ο Αλέξης και η παρέα του. Το κάστρο της αριστεράς έπεσε από μέσα και κανείς πλέον δεν μπορεί να μιλά για ελληνική αριστερά.
Ο Τσίπρας επιτέλεσε κι ένα ακόμη θεάρεστο έργο. Όλες οι επόμενες κυβερνήσεις θα συγκρίνονται με τη σημερινή και θα βγαίνουν πάντα καλύτερες. Χειρότερα δεν υπάρχει, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ… το τερμάτισαν.
Από εδώ και στο εξής, όταν επανέλθει η ομαλότητα στη χώρα, όταν οι πολίτες θα βάλουν μυαλό και δεν θα δίνουν δύναμη στους πολιτικούς σαλτιμπάγκους, όταν το πολιτικό σύστημα θα μάθει από τα λάθη του, τότε θα μπορούμε να κάνουμε την… κηδεία της αριστεράς. Όχι του ΚΚΕ, αυτό θα συνεχίσει το δικό του, μοναχικό δρόμο που στο κάτω – κάτω είναι κι έντιμος. Αλλά της αριστεράς που κατέστρεψε τη χώρα κι έχει ως άξιο αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά