Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Καταδρομική επίθεση αντιεξουσιαστών σε ιερό ναό για την αθώωση Αμβρόσιου

Ακόμη δεν τα έχουμε δει όλα.
Καταδρομική επίθεση σε ιερό ναό πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές, έπειτα από την αθωωτική απόφαση για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο οποίος κατηγορείτο για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους μετά από άρθρο του για τους ομοφυλόφιλους.
Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν ότι «αποφασίσαμε να επιτεθούμε σε έναν από τους κύριους πυλώνες διατήρησης του πατριαρχικού κράτους με σπασιματικές, ρίψιμο μολότοφ μπογιάς και συνθήματα ενάντια στην πατριαρχία και υπέρ των εκκενωμένων καταλήψεων», ενώ σημειώνουν ότι η σημερινή επίθεση και συγκεκριμένα σε ιερό ναό γίνεται με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου που αθώωσε τον μητροπολίτη Αμβρόσιο. 
Υπενθυμίζεται πως χθες με
απόφασή του το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου αθώωσε τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, ο οποίος κατηγορείτο για παράβαση μίας σειράς άρθρων που ποινικού κώδικα, έπειτα από μήνυση που είχε υποβληθεί εναντίον του. 
Η μήνυση είχε υποβληθεί μετά την ανάρτηση που είχε κάνει ο μητροπολίτης στο προσωπικό του ιστολόγιο, με αφορμή την κατάθεση προς ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου, που αφορούσε το σύμφωνο συμβίωσης και τα ομόφυλα ζευγάρια.
liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά